Molukse initiatiefgroep

Molukse Initiatiefgroep | Vrijstad Cultuur Festival


Maak kennis met de Molukse Initiatiefgroep, een groep die zich inzet om verbinding te creëren en te behouden door het organiseren van diverse activiteiten in en om Culemborg. Op deze speciale dag willen zij de verbinding met alle Culemborgers versterken door het aanbieden van een heerlijk satégerecht met stokbrood, zoetzuur, kroepoek en sambal. Daarnaast serveren ze ook verfrissende drankjes. Met de opbrengsten van de verkoop organiseren ze bijzondere activiteiten voor de Molukse gemeenschap in Culemborg. Door een sateetje te bestellen draag je bij aan het bevorderen van sociale cohesie en het ondersteunen van deze gemeenschap. Doe mee en geniet van een heerlijk gerecht terwijl we samen bouwen aan een sterke en verbonden toekomst voor ons allemaal.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *