Luna van Kampen

Luna van Kampen | Vrijstad Cultuur Festival

Een naam die je vanaf nu mag gaan onthouden. Luna van Kampen, een 20-jarige zangeres uit Culemborg, heeft al een passie voor zingen sinds haar geboorte. Haar TikTok-zangvideo’s, die zij sinds twee jaar deelt worden door jong en oud gewaardeerd. Met haar indrukwekkende stem vertolkt ze nummers van artiesten als Adele, Lewis Capaldi en Birdy. Momenteel werkt ze aan haar eigen muziek en hoopt ze tegen het einde van dit jaar haar eigen nummer uit te brengen. Luna’s onweerstaanbare stem, toewijding en streven naar artistieke groei maken haar een geweldige aanwinst voor het festival. Haar optreden zal het publiek betoveren met melodie├źn en oprechte emoties.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *