Storytellingavonden, een terugblik

Storytellingavonden | Vrijstad Cultuur Festival

Afgelopen voorjaar vonden er drie storytellingavonden plaats in het Bolderhuis te Culemborg. Laurens Kraal maakte een indringend videodocument over het verhaal van Anastasiia Antypova die in 2021 vanuit Oekra├»ne naar Culemborg kwam. Ook Bwira Ndoole maakte een videoverslag. Hij filmde de storytellingavond waarbij Triphonia Tsipeteka haar avontuurlijke reis uit Zambia deelde. Deze twee films en een serie foto’s zullen worden geprojecteerd in het bijgebouwtje van de Oud Katholieke Kerk. Dus was je niet aanwezig op de storytellingavonden? Dan is het zeker de moeite om even een kijkje te nemen in de binnentuin van de Oud Katholieke Kerk. Vanwege de hartverwarmende opkomst zullen wij na de zomervakantie de storytellingavonden o.a. in het Bolderhuis hervatten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *