Sjamaan (ijs)

Sjamaanijs | Vrijstad Cultuur Festival

Ijselijk hemels! De producten van Sjamaan worden gemaakt door sjamaan Menno Uringa. Door fruit op een evenwichtige manier te combineren met kruiden, specerijen en andere smaken maakt hij heerlijke en magische smaken. Deze magie komt nog verder tot zijn recht doordat Menno in samenwerking met ‘de spirits’ positieve energieën aan deze smaken toevoegt. Energieën zoals: kracht, overgave, passie en liefde. De verschillende ijssmaken prikkelen je ziel om op zoek te gaan naar je gave en van daaruit in je kracht te gaan staan. Zo worden de smaken van Sjamaan ijs spirituele cadeautjes, die fantastisch smaken en mensen uitnodigen het beste uit hunzelf te halen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *