Odi Odi Suriname

Odi Odi Suriname | Vrijstad Cultuur Festival

Op 1 juli vindt in Nederland jaarlijks de herdenking van de slavernij en de viering van vrijheid plaats, bekend als Keti Koti, wat ‘Ketenen Verbroken’ betekent. Het markeert het einde van de slavernij in Suriname en de Nederlandse Antillen, destijds koloniën van Nederland, zo’n 150 jaar geleden.

Tijdens het Vrijstad Cultuur Festival op 1 juli, vanaf 13.30 uur, biedt de Oud Katholieke Kerk op de Varkensmarkt een unieke ervaring aan…

Pietie Visser neemt de festivalbezoekers mee op haar reis naar Suriname en werpt een blik op Keti Koti. Geuren, kleuren, junglegeluiden en foto’s van het prachtige en kleurrijke Suriname. Pietie benut al haar creatieve talenten om een totaalbeleving te creëren voor elke bezoeker.

Van haar betoverende reis naar Suriname heeft ze twaalf poëtische en indrukwekkende impressie geschreven, aangevuld met kleurrijke foto’s. Vanaf 1 juli is dit verslag verkrijgbaar op het Vrijstad Cultuur Festival voor € 14,95 in de Oud Katholieke Kerk, bij Tomey Boekhandel of Pakhuis vol Verhalen. Voor meer informatie kunt u mailen naar pakhuisvolverhalen@gmail.com.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *