Mycelium

Mycelium | Vrijstad Cultuur Festival

Geniet van de onweerstaanbare muziek van Mycelium, dé Molukse gelegenheidsband onder leiding van zanger Willem Matapere (Mata). Deze band bestaat uit getalenteerde muzikanten, waaronder Nelson Gomies op gitaar (bekend van o.a. Trijntje Oosterhuis en Soul Stew), Fready Anindjola op toetsen (bekend van o.a. Massada en Something Fresh), Jacilee Teterissa als zangeres (bekend van de jazzformatie Tristan), Jason Sapulette als freelance bassist en Andy Parinussa op drums (bekend van o.a. Lady Soul). Mycelium staat bekend om hun dampende en stampende Funk, Soul en R&B shows die het dak eraf blazen. Met Mycelium wil je gewoon dansen op de muziek van de crème de la crème van de Molukse muzikanten

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *