Bollyfoods

Bollyfoods | Vrijstad Cultuur Festival

De winnaar van de eerste 24Kitchen hen Food Truck Award, Bollyfoods komt heerlijke curry’s en Indiase snacks serveren op het Vrijstad Cultuur Festival! Zorg dus dat je met een lege maag aankomt, zodat je alle heerlijke (ja, ja ook vega!!!) Indiase hapjes kan komen proeven.Bollyfoods serveert Indiase maaltijden en snacks vanuit een vrolijk gekleurde foodtruck en is al jaren een favoriet op bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen, tuinfeesten, jubilea en andere feestelijke gelegenheden. Probeer Bollyfoods’ smaakvolle curry’s, Chicken Tikka-Bombay Potato, Veg Samosa’s of Tandoori Burger en… get curried away! Ook niet onbelangrijk, Bollyfoods denkt aan de toekomst en maakt gebruik van duurzame biologisch afbreekbare disposables. Curry maaltijden, samosa’s en een Banana-Coco-Choco-Cake…kom het allemaal proeven, dit mag je gewoon niet missen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *