Ailig MacLeod Moreno

Ailig MacLeod Moreno | Vrijstad Cultuur Festival

Ontdek de unieke muzikale reis van Ailig, een singer-songwriter met een Spaans-Schotse achtergrond. Van straatmuzikant tot het uitbrengen van zijn eigen EP, Ailig weet zowel in de studio als live mensen te raken met zijn oprechte teksten en warme stemgeluid. Zijn muziek is bluesy, indy en brengt je terug naar het authentieke geluid van de jaren 70. Ailig’s nummers gaan over de dagelijkse worstelingen van het leven, maar ook over het vinden van vreugde in de kleine dingen. Hij hoopt dat zijn muziek luisteraars kan helen, net zoals het voor hemzelf doet. Met fans zoals VPRO en 3voor12, wie weet ben jij binnenkort ook fan van Ailig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *